Preskoči na vsebino

Zasebni dogodki

Želite vaš dogodek obogatiti z zabavno izkušnjo iz zgodovine? Povabite svoje goste v naš muzej.

Prizor iz dogodka Muzej na obisku

Muzej na obisku

Muzej je ustanova, ki vsakodnevno privablja goste, gre pa rad kdaj tudi sam v gosté. Slovenski šolski muzej z veseljem pride na obisk v vašo šolo, vrtec, knjižnico, kulturni dom … Naš prispevek lahko obogati vaš kulturni dan ali drugo prireditev. Možno je gostovanje s katero od učnih ur, delavnic ali s predavanji kustosov. Za informacije nas pokličite ali nam pišite.

Izdelovanje zvončkov na rojstnem dnevu za otroke

Praznovanje rojstnega dne

Je pred vrati rojstni dan vašega otroka in mu želite pripraviti nekaj posebnega? Slovenski šolski muzej vam ponuja enkratno rojstnodnevno doživetje ob izbrani učni uri v starih šolskih klopeh. Praznovanje organiziramo za skupine 10–25 otrok.

Trajanje: 120 minut

Prizor iz otvoritve razstave Muzeja športa

Praznovanje obletnice valete ali mature

Pri nas lahko praznovanje obletnice začnete s spoznavanjem ali obujanjem dediščine šolstva. V starih šolskih klopeh na izbrani učni uri lahko podoživite nekdanje šolske dni.

Primer zasebnega dogodka učiteljev v knjižnici Slovenskega šolskega muzeja

Roditeljski sestanek

Učiteljem ponujamo možnost, da povabijo starše učencev na roditeljski sestanek v muzej, kjer skupaj sedejo v stare šolske klopi in postanejo učenci na eni od naših učnih ur.

Prijava na e-novice

Bodite obveščeni o dogajanju v Slovenskem šolskem muzeju! Prijavite se na naše e-novice in prejmite informacije o novostih in aktivnostih muzeja.

Prijavite se